Ons bedrijf

Even terug in de tijd…

Interieur Partners werd in 1999 opgestart als bedrijf vanuit de locatie Tholen. Door de inzet en het vakmanschap groeide de kleine onderneming al snel uit zijn jasje en ging men op zoek naar een grotere, meer centraal gelegen locatie. Die werd gevonden in 2004 te Roosendaal op industrieterrein Borchwerf. Momenteel zijn wij gevestigd aan de Vaartveld 2.

Over Interieur Partners…

Interieur Partners kan en wil graag bedrijven, instellingen én particulieren ondersteunen met een interieur-idee of wens.
In principe kan het gaan om van alles. Van het seriematig vervaardigen van panelen voor scheidingswanden tot bijvoorbeeld opbergkasten in schoollokalen voor het basisonderwijs. Of, meer in de particuliere sfeer, van een eenvoudig deurknopje tot een complete keukenrenovatie. De dienstverlening en mogelijkheden bij Interieur Partners zijn veelzijdig.
Producten kunnen per stuk op maat gemaakt worden of in kleinere of grotere serie’s d.m.v. van de CNC aangedreven machine’s waarover Interieur Partners beschikt. Diverse materialen kunnen daarbij verwerkt worden, van spaanplaat tot massief hout. Tevens is ook de verwerking van glas en andere metalen of kunststof onderdelen, in een project of werkstuk, geen enkel probleem.

Ervaring en opleiding…

Bij Interieur Partners beschikken alle vaklui over ruim voldoende ervaring om uw klus tot een goed einde te brengen!
Het grote voordeel is dat u kunt beschikken over ambachtelijke kennis en kunde die, indien noodzakelijk, in combinatie gebracht wordt met geavanceerde technieken en machines. Hierdoor kan uitermate snel en efficient gewerkt worden en dat kan voor u voordeel opleveren.

Prima service…

Interieur Partners staat voor kwaliteit. Ook na de oplevering van uw product(en) / project kunt u een beroep op ons blijven doen mocht u aanvullende wensen,
een klacht, o.i.d. willen bespreken. Bel Interieur Partners, 0165 – 53 31 72 en een afspraak is zo gemaakt!